Fixa i huset

Är det någon som känner någon som jobbar som golvslipare i karlstad? Här om veckan så tappade jag en vas i golvet. Såklart mitt i våran köksgolv och det blev faktiskt ett hål i golvet och nu så lossnar det flisor runt om och det blir bara värre och värre och vi alla i familjen har fått stickor i fötterna och det är faktiskt inte alls det trevligaste jag kan komma på. Speciellt när dom är så små så att man måste sitta och pilla och pilla för att försöka komma åt dom och det bara blir ömmare och ömmare desto mer man försöker få ut dom. Jag hatar stickor, och det spelar inte ens någon större roll om man får ut dom eller inte, för de gör ändå ont fast att man får ur dom. Eller är det bara jag som tycker det; att det känns som att dom fortfarande sitter där in kilade i foten fast att dom inte gör det. 

Jag har försökt att slipa lite på det med sandpapper men det gör inte speciellt stor nytta och dessutom blir det bara fult när jag gör det. Så jag känner att jag kanske ska lämna det där med slipandes upp till någon professionell som kan göra det åt mig istället. Det borde inte kosta så mycket kan man ju tycka, eller hur? Men vad vet jag, jag har inte anställt en golvslipare förut, eller inte anställt, jag menar såklart hyrt in. Jag kanske skulle ta och ringa en rörmokare också när jag ändå håller på att hyra in folk som kan hjälpa mig att få ordning på huset. Och kanske ska jag höra av mig till något företag som kan putsa fönstren åt oss också så att vi faktiskt kan se vår utsikt klart och tydligt.